Hier tank jij het goedkoopst

Wagenparkbeheer door FleetLinq

(Bron: Autoweek)

De stijgende brandstofprijzen zijn een punt van zorg voor veel automobilisten, maar er is hoop voor degenen die in de buurt wonen van de voordeligste tankstations van het land.

Met de landelijke adviesprijs voor een liter E10-benzine rond de €2,27 en net onder de €2 voor diesel, is het begrijpelijk dat sommige mensen bereid zijn om een beetje om te rijden voor een betere deal. Vooral in het oosten van Nederland zijn er enkele tankstations die aangenaam verrassend zijn met hun prijzen.

De goedkoopste tankstations

Volgens een van de grote brandstofpassen leveranciers is het goedkoopste tankstation voor benzine te vinden bij Fieten Olie in Hengelo, Overijssel. Hier kun je een liter E10 tanken voor ongeveer €1,83. Voor diesel is Hoitink Wind Brandstoffen in Kotten, Gelderland, de beste keuze met een prijs van ongeveer €1,60 per liter. Andere goedkope opties zijn onder andere OOC in Ter Apelkanaal en Fieten Olie in Uithuizen, beiden in Groningen, met een prijs van €1,85 per liter benzine.

Het loont dus om lokale prijzen te controleren, omdat je misschien verrast wordt door een voordeliger aanbod om de hoek. Over het algemeen zijn onbemande tankstations goedkoper en is het vermijden van snelwegtankstations een slimme zet als je op zoek bent naar een voordelige tankbeurt (bron: Autoweek).

FleetLinq to the rescue

Het valt niet mee om uit te zoeken waar de goedkoopste tankstations precies zijn. Gelukkig kunnen wij daar vanuit FleetLinq bij ondersteunen. Wij delen proactief tips over hoe en waar je goedkoop (of goedkoper) kunt tanken. Veel bedrijven zijn zich namelijk niet bewust van dat juist dáár een grote besparing op het wagenpark te halen is.

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag. Bel ons op 0341 76 04 30 of vul het contactformulier in.

Deel deze blog