Proactief, betrokken
& onafhankelijk

Over ons

Waarom moeilijk doen?

Kies voor doeltreffende eenvoud en efficiëntie.

Wij beschikken over ruim 10 jaar ervaring in het wagenparkbeheer van MKB bedrijven met wagenparken van 10-250 auto’s.

Op basis van onze ervaring en de wensen en behoeften van onze klanten hebben we onze eigen software voor wagenparkbeheer ontwikkeld. Met FleetLinq creëren we actief inzicht en overzicht in het volledige wagenparkongeacht leasemaatschappij. Dit onafhankelijke inzicht stellen we nu ook beschikbaar voor jou.

Wagenparkbeheer hoeft namelijk niet tijdrovend en ingewikkeld te zijn. Het sleutelwoord hierbij is het creëren van inzicht en overzicht.

Onze ervaring leert dat een applicatie waarin verschillende data rondom het wagenpark wordt getoond en gemakkelijk kan worden geëxporteerd één is. Maar advisering op basis van deze data met betrekking tot verduurzamingkostenbesparing en budgettering is waar de specialisatie van Fleetlinq komt kijken.

Deze dienstverlening kunnen we – indien gewenst – uitbreiden met de uitbesteding van verschillende administratieve taken. Hier spreken we ons moederbedrijf LeaseLinq aan.

Je kunt te allen tijden vertrouwen op onze betrokkenheiddeskundigheid en snelheid van werken. Dit doen wij met de absolute gedrevenheid om voor iedere individuele klant de beste beheeroplossing te realiseren.

Marije

Deze bedrijven gingen jou voor

Klaar voor effectief wagenparkbeheer?

Naast het beschikbaar stellen van de software, gaan we graag met je in gesprek om de uitdagingen binnen jouw organisatie te begrijpen. We waarderen directe communicatie en denken graag met je mee. Zullen we een afspraak maken om jou snel te kunnen ontzien?

Team FleetLinq