Onze tool
voor een versimpeld wagenparkbeheer

Bespaar kosten en tijd en krijg 100% inzicht in je wagenpark, ongeacht leasevorm of leasemaatschappij.

Meer informatie

Effectieve eenvoud

In één oogopslag
de stand van zaken.

We begrijpen de uitdagingen die het beheren van meerdere leaseauto’s met zich meebrengt. Daarom streven we ernaar om jouw taak gemakkelijker te maken.

Dit doen we door het hele wagenpark te centraliseren in ons platform. Door enkel in te loggen in ons systeem heb je direct inzicht in:

Wagenparkbeheer

Optimaliseer je autobeheer.

Of je nu vijf of tweehonderdvijftig auto’s hebt ondergebracht bij verschillende leasemaatschappijen of in eigen beheer. Wij centraliseren alle informatie op één plek.

Van verbruik tot contractduur
Bekijk per auto moeiteloos details zoals verbruik, fiscale waarde, uitstoot, BTW-privégebruik, leasetarief en contractduur en -type.

Wagenparkbeheer door FleetLinq

Aanpassingen

Vereenvoudig je workflow.

Jouw bedrijf groeit, er zijn personeelswijzigingen en naast jouw interne administratie moeten externe instanties ook op de hoogte zijn van deze veranderingen. Het kost niet alleen veel tijd, maar een foutje is ook zo gemaakt.

Analyse

Tot in detail

Duik je graag dieper in analyses? Dat kan! Bekijk of je op schema ligt met jullie (duurzaamheids)doelen of vergelijk de besparingen met een andere periode.

En dat is nog niet alles. Je maakt het tank- en rijgedrag van elke berijder gemakkelijk inzichtelijk. Bovendien kun je suggesties doen om nog meer te besparen. Ontdek en optimaliseer! 

Deze bedrijven gingen jou voor

Klaar voor effectief wagenparkbeheer?