Wij bieden jou de nodige expertise.

Krijg inzicht én laat je volledig ontzorgen door onze professionals. Zo profiteer je van een tijd- en kostenbesparing.

Meer informatie Vrijblijvend contact

Een applicatie waarin verschillende data rondom het wagenpark wordt getoond en gemakkelijk kan worden geëxporteerd is één. Maar advies op basis van deze data met betrekking tot verduurzaming, kostenbesparing en budgettering is waar de specialisatie van FleetLinq komt kijken. Deze dienstverlening kan – indien gewenst – worden uitgebreid met de uitbesteding van diverse administratieve taken. Hier spreken we ons moederbedrijf LeaseLinq aan. Zij zijn al ruim tien jaar sterk in wagenparkbeheer.

Kosten en inzicht
01
Consultancy

Meedenken en advisering omtrent MVO-vraagstukken zoals duurzaamheid, verbruik, CO2-uitstoot, benzine of elektrisch rijden. Door middel van de juiste advisering rondom het wagenpark weten wij een aanzienlijke tijd- én kostenbesparing te realiseren.

Meer informatie

Teamwork
02
Kosten en inzicht

Gaat verder dan het in kaart brengen van data en signaleren van excessen. Naast wijzigingen in fiscale regelgeving zijn ook de mobiliteitsbehoeften en wensen aan verandering onderhevig. Dit maakt dat naast een gebruiksvriendelijke overzichtelijke applicatie ook de behoefte aan meedenken in diverse (financiële) vraagstukken aan de orde van de dag is.

Meer informatie

Wij denken met je mee
03
Mensen

Je kan ons zien als jouw interim wagenparkbeheerder voor alle vraagstukken omtrent mobiliteit.

Ook kunnen we de consultancy van Fleetlinq uitbreiden met het begeleiden van berijders bij de autokeuze en borgen van levertijden en leasetarieven. Hier spreken we ons moederbedrijf LeaseLinq voor aan. Zij hebben na ruim tien jaar uitgebreide marktkennis, contacten met de grootste leasemaatschappijen en volledig inzicht in de landelijke dealervoorraad.

Meer informatie

01
Kosten en inzicht

Gaat verder dan het
signaleren van excessen.
Wij maken (duurzaamheids)-
voorstellen op basis van jouw wensen en mobiliteitsbehoeften.
Zo ontstaat er proactief wagenparkbeheer.

Meer informatie

02
Mensen

Heldere communicatie is onze basis, zowel met wagenparkbeheerders als berijders. Wij stellen een vast contactpersoon aan, wat introducties overbodig maakt en zorgt voor korte communicatielijnen.

Meer informatie

03
Auto's

We begeleiden berijders bij de autokeuze, bewaken levertijden, en controleren proactief prijswijzigingen. Door onze marktkennis en contacten bieden we inzicht in landelijke voorraad met de beste voorwaarden.

Meer informatie

Consultancy

Wij geloven in laagdrempelig wagenparkbeheer

Meedenken en advisering omtrent MVO vraagstukken zoals duurzaamheid, verbruik, CO2-uitstoot, benzine of elektrisch rijden is waarvoor je bij Fleetlinq moet zijn.

Door middel van de juiste advisering rondom de verschillende processen rondom het wagenpark weten wij een aanzienlijke tijd en kosten besparing te realiseren. Een correcte budgettering van de te verwachten en daadwerkelijke kosten maakt hier onderdeel van uit.

Kostenbesparing, zicht op het wagenpark met haar verbruik en tankgedrag. Waar en welke brandstof wordt er getankt, dan wel geladen, en welke pompen of laadpalen in een straal van +- 2,5 km zijn de voordeligere variant? Denk hierbij ook aan tijdsbesparing in het aanleveren van diverse managementrapportages met betrekking tot gebruik en verbruikskosten.

Jij houdt focus. Wij regelen de rompslomp.

kosten & inzicht

Gaat verder dan het in kaart brengen van data en signaleren van excessen.

Naast wijzigingen in fiscale regelgeving zijn ook de mobiliteitsbehoeften en wensen aan verandering onderhevig. Dit maakt dat naast een gebruiksvriendelijke overzichtelijke applicatie ook de behoefte aan meedenken in diverse (financiële) vraagstukken aan de orde van de dag is. 

 

Mensen

Begeleiding & (tijds)besparing

Heldere en laagdrempelige communicatie is de basis van waaruit wij bouwen aan een mooie
samenwerking met onze klanten en partners. Je kan ons zien als jouw interim wagenparkbeheerder
waar je alle vraagstukken omtrent mobiliteit kwijt kunt.

Desgewenst kan de consultancy van Fleetlinq worden uitgebreid met het begeleiden van berijders bij
de autokeuze en borgen van levertijden en leasetarieven. Hier spreken we ons moederbedrijf
Leaselinq voor aan. Zij hebben na ruim 10 jaar een uitgebreide marktkennis, contacten met de
grootste leasemaatschappijen en volledig inzicht in de landelijke dealervoorraad.

Begeleiding & (tijds)besparing

Deze bedrijven gingen jou voor

Klaar voor effectief wagenparkbeheer?