Optimaliseer je wagenparkbeheer met FleetLinq

Jij houdt focus op jouw werkzaamheden, wij op jouw wagenpark.

Ben jij verantwoordelijk voor het wagenpark binnen een MKB-organisatie? FleetLinq biedt dé oplossing voor effectief beheer van jouw volledige wagenpark. Wij richten ons op het wagenparkbeheer in het MKB, met focus op het creëren van in- en overzicht in het wagenpark en kostenefficiëntie.

Data uit leasecontracten, tank- en rijgedrag, TNO en het RDW vertalen we door naar rapportages met concrete adviezen die direct tot actie en besparingen kunnen leiden. Handig, toch?

Voordelen

De voordelen van wagenparkbeheer

  1. Centraal beheer: alle gegevens van jouw wagenpark centraal op één plek, met een vast contactpersoon.
  2. Consultancy: ontvang advies op maat aangaande tijd- en kosten besparing en verduurzaming van mobiliteit.
  3. Volledige zichtbaarheid: altijd up-to-date inzicht in de status van elk voertuig binnen jouw wagenpark.
Wagenparkbeheer door FleetLinq

Software

Wagenparkbeheer software

Of je nu vijf of tweehonderdvijftig auto’s hebt ondergebracht bij verschillende leasemaatschappijen of in eigen beheer. Wij centraliseren alle informatie op één plek, waarin verschillende data rondom het wagenpark wordt getoond en gemakkelijk kan worden geëxporteerd.

Wagenparkbeheer uitbesteden

Advies op basis van data uit onze applicatie met betrekking tot verduurzaming, kostenbesparing en budgettering dat is waar onze specialisatie komt kijken. We begrijpen de uitdagingen die het beheren van een wagenpark met zich meebrengt. Daarom streven we ernaar om jouw taak gemakkelijker te maken.

We combineren onze expertise, marktkennis en connecties, waardoor we de complexiteit wegnemen en brengen duidelijkheid in het beheer- of beleidsproces.

Fleetlinq

Waarom FleetLinq?

  • Je bespaart gegarandeerd kosten, tot wel 15%.
  • Je bespaart gegarandeerd tijd. Jij houdt focus op jouw werkzaamheden, wij op jouw wagenpark.
  • Je hebt persoonlijk contact met de Manager: Marije.
  • Daarnaast is FleetLinq onafhankelijk met de focus op het MKB, wat maakt dat je één contactpersoon hebt om informatie en adviezen te krijgen over autoregelingen, contracten en mogelijke besparingen. Alle gegevens van jouw wagenpark centraal.
  • En ook hebben we een specialist in huis op het gebied van duurzaamheid en elektrisch rijden. Zodat we ook hier een passend advies in kunnen geven.

Zelf ervaren

Ervaar wagenparkbeheer met FleetLinq zelf

Wil je meer weten over onze werkwijze of een afspraak maken? Neem contact op of maak direct een afspraak en ontdek hoe FleetLinq jou kan helpen besparen.

Naam(Vereist)

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over wagenparkbeheer

Veel bedrijven vragen zich af hoe wagenparkbeheer hen kan helpen efficiënter en kosteneffectiever te zijn. Het antwoord ligt in de voordelen zoals kostenbesparing, verbeterde operationele efficiëntie (oftewel tijdsbesparing), toegang tot geavanceerde technologie en data-analyse, en verminderde administratieve lasten.

Duurzaamheid is een belangrijke overweging voor veel bedrijven. Wagenparkbeheer kan helpen bij het verminderen van de milieu-impact door het optimaliseren van routes, het aanbevelen van zuinigere voertuigen, het ondersteunen van een overgang naar elektrische voertuigen en het aanbieden van strategieën voor brandstofbeheer.

Dit is een belangrijke vraag voor organisaties die hun operationele efficiëntie willen verhogen. Wagenparkbeheer biedt gedetailleerde rapportages en real-time data over de status en prestaties van elk voertuig in de vloot. Dit biedt de basis voor een gedegen beleid- en besluitvorming omtrent mobiliteit.