Optimaliseer jouw wagenpark met een geavanceerd fleetmanagement systeem

Focus op effectiviteit en het verminderen van complexiteit.

Beheer jouw wagenpark efficiënter met onze fleetmanagement oplossing, Wij richten ons op het wagenparkbeheer in het MKB, met focus op het creëren van in- en overzicht in het wagenpark en kostenefficiëntie. Gericht op effectiviteit en het reduceren van complexiteit.

Ons systeem biedt gedetailleerde voertuigrapportages en kostenbesparende tools, ontworpen om jouw operationele efficiëntie te maximaliseren.

Voordelen

De voordelen van wagenparkbeheer

Fleetmanagement brengt vele voordelen met zich mee, waaronder:

  1. Centraal beheer: Eén platform voor al jouw leasemaatschappijen, voertuigen en contracten.
  2. Brandstofbeheer: Verminder brandstofkosten met onze geavanceerde analyse tools.
  3. Onderhoudsplanning: Automatiseer onderhoudsschema’s voor optimale voertuigprestaties.
  4. Inzicht tank- en rijgedrag: Monitor en verbeter bestuurdersgedrag voor meer veiligheid en efficiëntie.
Begeleiding & (tijds)besparing

Software

Fleetmanagement software:
jouw sleutel tot slimmer wagenparkbeheer

FleetLinq stelt je in staat om jouw wagenparkbeheer naar een hoger niveau te tillen. Met ons gebruiksvriendelijke dashboard en analytische tools biedt onze software jou:

  1. Een gebruikersvriendelijke interface: eenvoudig te gebruiken dashboards die je volledige controle en inzicht geven.
  2. Geavanceerde analyse: diepgaande analyses van rijgedrag, brandstofverbruik om jouw operationele kosten te verlagen.
  3. Aanpasbare rapporten: creëer aangepaste rapporten die passen bij de unieke behoeften van jouw organisatie.

Fleetlinq

Waarom FleetLinq?

Ons platform is speciaal ontwikkeld om de complexiteit van fleetmanagement te verminderen. Met FleetLinq kun je de gehele vloot op één plek beheren. Dit betekent dat je volledige zichtbaarheid en controle hebt over jouw wagenpark, waardoor je betere beslissingen kunt nemen. Onze geavanceerde technologie maakt het mogelijk om informatie te ontvangen en jouw wagenpark efficiënt te beheren.

Meer dan een tool

Het in- en overzicht kun je moeiteloos realiseren met onze applicatie. Heb je hulp nodig bij het interpreteren van de data zodat je (verduurzamings)adviezen, kostenbesparing of budgettering kunt realiseren. Ook dan staan we voor jou klaar.

We begrijpen de uitdagingen die het beheren van een wagenpark met zich meebrengt. Daarom streven we ernaar om jouw taak gemakkelijker te maken.

We combineren onze expertise, marktkennis en connecties, waardoor we de complexiteit wegnemen en brengen duidelijkheid in het beheer- of beleidsproces.

Zelf ervaren

Ervaar wagenparkbeheer met FleetLinq zelf

Wil je meer weten over onze werkwijze of een afspraak maken? Neem contact op of maak direct een afspraak en ontdek hoe FleetLinq jou kan helpen besparen.

Naam(Vereist)

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over wagenparkbeheer

Fleetmanagement is het beheer van een bedrijfsvloot van voertuigen zoals auto’s. Het omvat een breed scala aan functies, waaronder voertuigonderhoud,  chauffeursbeheer, brandstofbeheer, en gezondheids- en veiligheidsbeheer. Het helpt bedrijven om de kosten te verlagen, de efficiëntie te verhogen, te voldoen aan regelgeving en de veiligheid te verbeteren.

Fleetmanagement draagt bij aan duurzaamheid door het optimaliseren van routes waardoor onnodige kilometers worden verminderd, wat leidt tot minder brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Ook helpt het bij het onderhouden van voertuigen zodat ze efficiënter werken en minder vervuilend zijn. Bovendien stimuleert het gebruik van data-analyse en telematica een verantwoord rijgedrag, wat ook bijdraagt aan een vermindering van de milieu-impact.